2008-07-05

Belvedere Automated File Manager


Jeg tipper at du har ett eller annet sted på datamaskinen din der du legger ting, men ikke gidder å gjøre noe videre med. Kanskje er det noen filer du har tenkt til å slette eller legge et annet sted. Heldigvis oppdaget jeg nylig et program som gjør denne jobben for deg, og det har det sleipe butlernavnet Belvedere.

Belvedere er et enkelt fritt program (altså; gratis og med åpen kildekode) som utfører oppgaver i visse mapper basert på regler du gir den. Litt enklere sagt: Når du bruker Belvedere dreier det seg om å rydde opp i mapper. Når du åpner Belvedere og har en mappe du vil holde orden i, må du først legge til denne mappen. Deretter lager du én eller flere regler for innholdet i mappen (som for eksempel at den skal slette alle filer som er laget for mer enn fire uker siden) og du er ferdig. Deretter gjør den jobben automatisk når du sitter på datamaskinen.

Som sagt er programmet fritt, og tar lite systemressurser. Jeg vil tro at alle har behov for og kan forstå programmet, så gi det et forsøk. Det er kun tilgjengelig for Windows.

Ingen kommentarer: