2008-06-17

Firefox 3 - Last ned innen i morgen klokken 17!


Her er dagen jeg har ventet på, Firefox 3 er ute. Den har mer enn 15 000 forbedringer siden sist versjon, og er derfor enda raskere og sikrere. Det er 15 000 gode grunner til å bytte til Firefox, og nå skal vi sette verdensrekord.

Mozilla har nemlig bestemt at de vil sette verdensrekord i flest nedlastinger på 24 timer (det er foreløpig ingen andre som har prøvd seg på denne, men man må satse høyt). Du laster ned Firefox på norsk fra Mozilla Europe sin norske nettside. I tillegg kan du følge med på hvor mange nedlastinger den har fått, og fra hvilke land, på dette fancy verdenskartet. I skrivende stund har den mer enn tre millioner nedlastinger, foreløpig ingen fra den danske kolonien Grønland eller Svalbard og Jan Mayen... De blir til og med slått av Færøyene, folkens.

Uansett, vi må sette en stor rekord, for at den skal være umulig å slå for andre i ettertid. Derfor, last ned, og fortell alle du kjenner! Ring besteforeldre, ring på hos naboen, send en tekstmelding til alle venner og slå opp en plakat i byen! Du er nødt til å fortelle folk om det.

Ingen kommentarer: