2008-05-11

Hold PC-en frisk i all tid

Skal bare tipse om en guide jeg fant på DinSide.

Mange har sikkert opplevd at en datamaskin ikke akkurat går raskere etterhvert som du bruker den, grunnet at man roter til systemet. Derfor burde man ta en sikkerhetskopi av slik systemet var før du begynte å tulle med det, det vil si: akkurat slik det var da PC-en var ny. Dersom man har en slik kopi slipper man å ha en installasjonsdisk til Windows (som vi ikke får med når vi kjøper datamaskiner, Gud må vite hvorfor). Det man trenger til dette er kun en Ubuntu-CD (som jeg tidligere har laget min egen guide til å installere), så det skal være lett å gjøre.

Her finner du guiden til hvordan å gi din PC evig ungdom.

Denne CD-en med gratis programvare kan bli redningen for din PC.

2 kommentarer:

Johan sa...

Kjempebra innlegg! Må bare si at hvis du kjøpere en pc med Windows, kommer det med en CD for reinstallasjon. Det er hvertfall min erfaring. Likevel er denne metoden bedre, for du slipper å bruke lang tid til å installere drivere ol.

Eirik sa...

Hvis du kjøper fra Dell, så. De fleste andre PC-er har ikke gjenopprettingsdisker. HP (og deres underselskap Compaq) har for vane å ha en gjenopprettingspartisjon på sine nyeste modeller, men dette er fortsatt en mye enklere metode ;)