2008-05-29

Hjelp Firefox med verdensrekord

Jeg er en av dem som gleder seg til Firefox 3, og nå har Mozilla begynt å varme opp til releasen. Blant annet har de gitt ut en release candidate (en nesten stabil versjon med alle nye funksjoner på plass), og nå skal de sette en ny verdensrekord med lanseringen av fullversjonen.

Det beste av alt er at alle mennesker i verden kan være med på å sette rekorden, det handler nemlig om flest nedlastinger innen 24 timer fra utgivelsen. Mange har vanskelig for å gå rundt og huske på at de skal laste ned, men derfor har de opprettet en "pledge", en slags troskapsed der man lover at man skal laste ned, og idet Firefox 3 lanseres vil du få en epost til en epostadresse du har registrert. Dette kan du gjøre ved å trykke på reven nederst her.

De har lagt opp til konkurranse mellom landene. Foreløpig ligger Norge veldig dårlig an i forhold til Sverige og Danmark, men det er dette dere må rette på. Man kan se hvordan land ligger an på et interaktivt kart nederst. Registrer dere, og fortell alle dere kjenner om denne hendelsen.
Download Day

Ingen kommentarer: