2009-03-21

FileHippo Update Checker

Dersom du har for vane å laste ned mange programmer (som jeg) er det vanskelig å holde styr på at alle er oppdatert. I Ubuntu er en automatisk oppdateringsfunksjon lagt inn i systemet, men det skulle gjerne vært like enkelt i Windows. Et av mine favorittprogrammer er derfor FileHippo Update Checker, fra filnedlastingssiden med samme navn. Den skanner gjennom PC-en din under oppstart (eller når du ber den om det) og finner ut om alt er oppdatert.

Programmet legger seg i systemfeltet, og jeg har ikke merket noen endringer i datamaskinens hastighet. Den kan også tipse deg om betaversjoner av programmer du har installert, dersom du liker å være cutting edge. Dette tror jeg blir det korteste blogginnlegget mitt noensinne, for man trenger ikke mange ord for å beskrive det, annet enn genialt.

3 kommentarer:

tronds sa...

slutter du ?

Eirik sa...

Takk skal du ha for oppmerksomheten, men jeg slutter ikke egentlig. I det siste har jeg bare hatt problemer med å få tiden til å strekke til til blogging. I tillegg til dette ble kommentarene sjeldnere utover de senere innleggene, og jeg følte meg bare ikke like verdsatt. Men jeg har faktisk delvis skrevet ferdig et innlegg nå. Om du har veldig lyst til at jeg skal fortsette, er det hyggeligste du kan gjøre å skrive en kommentar på et innlegg i ny og ne, for da vet jeg at jeg gjør en forskjell. Bare et "Smart" eller "Ikke smart" er nok :-)

Tronds sa...

Kommentarer kan du får :) føler nesten at jeg har litt og si om noe av det du alt har skrevet også :)