2008-09-01

Game Key Revealer

Alle som har spilt et spill etter 2000 har opplevd å måtte taste inn en 20-tegn lang kode for å få installere et spill. Selv er jeg dritredd for å miste disse kodene, og skriver dem ned på installasjonsdisker, innpakning, bruksanvisning og alle steder det kan være nyttig for at jeg skal kunne spille dem i verste tilfelle. Denne paranoiaen kan jeg endelig være foruten; Game Key Revealer er et program som finner "nøkkelen" til spill du allerede har installert på datamaskinen din. Det kan redde et flott spill fra å være ubrukelig, og er et must for enhver gamer. Det er ikke vanskeligere å bruke enn at man kjører det og lar det søke gjennom alle installerte spill. Programmet støtter i øyeblikket mer enn 500 spill, så hvis du holder deg utenfor de mest sære nisjene tror jeg du skal klare å finne spillet du leter etter her.

6 kommentarer:

Ingunn sa...

Betyr det at jeg kan reinnstallere Sims og alle utvidelsespakkene på hjemmepcen, kjøre dette og finne registreringskodene? Eller er det i overkant optimistisk? Vi har som du vet ikke vært like paranoide som deg....

Eirik sa...

Det må dessverre allerede være installert lovlig, mener jeg. Dersom dere kontakter EA og forteller dem om problemet kan det godt hende at de gir dere dem ut av goodwill.

Johan sa...

Hmm... Dette ligner veldig på keygens. Rart at det er lovlig. Forresten, kan man installere spill uten å legge inn koden i det hele tatt? Jeg har en del spill, og man må alltid skrive inn koden for å i det hele tatt begynne installasjonen.

Eirik sa...

Tipper du skrev innlegget uten å ha sett mitt svar, men spillet må allerede være installert med en nøkkel for at du skal få den ut igjen. Det er bare å reversere en prosess.

Johan sa...

men kan man miste koden når spillet allerede er intstallert? trodde ikke det var noe problem da...

Eirik sa...

Dersom du har tenkt til å installere det på en annen datamaskin, så...